Asunnon irtisanominen

Asunnon irtisanominen tehdään aina kirjallisesti.

Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisen voit tehdä sähköisesti joko pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Mikäli vuokrasopimuksella on useampi sopimusosapuoli, kaikkien osapuolten tulee tehdä irtisanominen erikseen omilla tunnuksillaan.

Kun sähköinen irtisanominen on tehty onnistuneesti,  saat sähköpostiisi vahvistuksen irtisanomisesta.

Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanominen tehdään (mikäli asunto irtisanotaan 5.11., on vuokravastuu 31.12. saakka).

Tee sähköinen irtisanominen tästä.

Asunnon voi myös irtisanoa kirjallisesti paperilomakkeella.

Irtisanomisen voi tehdä toimistoillamme irtisanomislomaketta käyttäen tai lähettämällä meille vapaamuotoisen irtisanomisen postitse. Huomioittehan, että kirjeen postileiman tulee olla irtisanoutumiskuukaudelta.

Muistattehan lisätä vapaamuotoiseen irtisanomiseen puhelinnumeronne, jotta tarvittaessa tavoitamme teidät. Välitämme puhelinnumeronne seuraavalle vuokralaisehdokkaalle, jotta hän voi sopia teidän kanssa sopivan hetken asuntoon tutustumiseen.

Ilmoittakaa irtisanomisen yhteydessä, mikäli teillä on kotieläimiä, jotta asia voidaan huomioida asunnon kuntotarkastusta tehtäessä.

Tulosta irtisanomislomake tästä.

Avio- tai avoparien erotessa, yhteinen vuokrasopimus tulee irtisanoa kirjallisesti. Asuntoon jäävälle asukkaalle voidaan tällöin tehdä uusi vuokrasopimus.