Asuminen vuokratalossa

Asuminen Kokkolan Vuokra Asunnot Oy:lla

Kokkolan Vuokra Asunnot Oy noudattaa toiminnassaan mm. osakeyhtiölakia, aravalakia ja -asetusta sekä lakeja asuinhuoneistojen vuokrauksesta ja yhteishallinnosta vuokrataloissa.

Asuinympäristön viihtyvyyteen, rauhallisuuteen ja turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota pyrkimyksenä luoda mielekästä elinympäristöä sekä taloudellista ja kestävää yhdyskuntarakennetta.

Järjestysmääräykset

Järjestysmääräykset parantavat asumisviihtyvyyttä, lisäävät turvallisuutta ja auttavat säilyttämään naapurisovun. Kaikille yhteiset käytösohjeet muistuttavat, että jokaisen on käyttäytymisellään ja muillakin tavoin otettava huomioon muut talon asukkaat. Jokainen on velvollinen huolehtimaan, että myös hänen vieraansa noudattavat määräyksiä.

Pelastussuunnitelma

Oletko tutustunut asuinkiinteistösi pelastussuunnitelmaan? Pelastussuunnitelma kertoo esimerkiksi sen, miten tulipalojen ja muiden onnettomuuksien sattuessa tulee toimia.

Paloturvallisuus

Siisteys ja huolellisuus ehkäisevät tulipaloja tehokkaasti. Polta kynttilöitä valvotusti palamattomalla alustalla. Testaa palovaroitin kerran kuukaudessa. Hanki sammutuspeite ja opettele käyttämään sitä. Huolehdi sähkölaitteiden paloturvallisuudesta. Käytä sähkölaitteita ohjeiden mukaan ja anna ammattilaisen hoitaa niiden korjaus- ja asennustyöt. Imuroi kylmäkalusteiden lauhduttimet ja kompressorin ulkopinnat ja puhdista liesituulettimen rasvasuodatin säännöllisesti.

Avaimet

Säilytä avaimia huolella ja ilmoita meille välittömästi, jos ne katoavat. Lähes kaikissa kohteissamme on iLOQ-lukitus, joten pystymme poistamaan kadonneet avaimet käytöstä heti. Olet kuitenkin velvollinen maksamaan sarjoituskulut ja uusien avainten hankinnasta aiheutuvat kustannukset.

Pysäköinti

Pysäköi autosi vain pysäköintipaikalle, jotta pelastustiet ja piha-alueet pysyvät vapaina. Vapaita autopaikkoja voit kysyä toimistoltamme.