Asukkaan omat sivut

Vuokralaisillamme on käytössä asukassivut, jotka helpottavat sähköistä asiointia. Asukassivut palvelevat vuokralaisiamme asumiseen liittyvissä asioissa missä ja milloin vain.

Asukassivuille pääset kirjautumaan osoitteessa https://talohoito-asukassivut.etampuuri.fi

Näin otat Asukassivut käyttöön:

Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.  Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla jatkossa kirjaudut asukassivuillesi. Muistathan vahvistaa käyttäjätunnuksesi. Vahvistuksen saat sähköpostiisi.

Asukassivujen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Et voi kirjautua asukassivuille asunnonhakijana tai sen jälkeen, kun vuokrasopimuksesi on päättynyt.

Asukassivuilta löydät:

  • Tiedotteet: tässä ilmoitetaan kiinteistön asukastiedotteet.
  • Viestit: tämän kautta voit lähettää viestejä asiakaspalveluun tai vuokravalvojalle
  • Vikailmoitukset: tätä kautta voit tehdä sähköisen vikailmoituksen.
  • Oma talous: tästä osiosta voit katsoa omia suorituksia ja maksutietojasi. Täältä löydät myös tietoa voimassa olevista sopimuksista.
  • Asumisen palvelut sekä yhteystiedot

Omia tietojasi pääset tarkastelemaan ja päivittämään tarpeen tullen asukassivujen Omat tiedot kohdassa.

Sisäänmuuttotarkastus:

Asukassivuilla uusien asukkaiden tulee täyttää Sisäänmuuttotarkastus-lomake 7 päivän kuluessa muutosta.  Sisäänmuuttotarkastuksessa asukas käy asunnon läpi ja täyttää lomakkeen. Lomakkeelle vuokralainen ilmoittaa tarkastuksessa mahdollisesti ilmenneet viat tai puutteista. Lomake löytyy Oma Talous osiota.

Tule siis tutustumaan uuteen sähköiseen palveluumme ja ota asukassivut käyttöösi jo tänään!