Kokkolan Vuokra Asunnot Oy

Kokkolan Vuokra Asunnot Oy on kunnallinen vuokrataloyhtiö, joka kuuluu Kokkolan kaupunkikonserniin. Tarjoamme kohtuuhintaisia vuokrakoteja niin ensiasuntoa etsiville, lapsiperheille kuin seniori-ikään ehtineille.

Kokkolan Vuokra Asunnot Oy:n omistaa Kokkolan kaupunki. Yhtiön toiminta on alkanut 1.1.1999. Yhtiöön on vuosina 1999-2019 liitetty yhteensä 75 Kokkolan kaupungin omistamaa vuokratalokohdetta.

Tällä hetkellä meillä on yli 1500 vuokrattavaa huoneistoa kanta-Kokkolassa, Lohtajalla, Kälviällä ja Ullavassa, jotka jakaantuvat yhteensä 74 vuokranmäärityskohteeseen.

Yhtiön ovat perustaneet Kokkolan kaupungin omistamat yhdeksäntoista vuokrataloyhtiötä, jotka sulautuivat yhdeksi yhtiöksi.

Tulevaisuus

Tulevina vuosina Kokkolan Vuokra Asunnot Oy keskittää voimavaransa nykyisen kiinteistökannan kunnossapitoon enemmän kuin uudisrakentamiseen, sillä asuntojen kunnossapito on olennainsessa osassa kestävän kehityksen takaamiseksi.
Peruskorjaamalla vanhempaa rakennuskantaa vältämme liikarakentamista ja myös sen, ettei vanhemmassa asuntokannassa pääse syntymään suuria käyttöastevajeita.

Toimintaperiaate

Kokkolan Vuokra Asunnot Oy:n toimintaperiaatteena on tarjota kysynnän tarpeita vastaavia vuokra-asuntoja kohtuullisella vuokratasolla.